Contact us
  Office Hours: 8:30am - 5:30pm (GMT)

Θεραπευτικές Στρατηγικές

Πώς να χρησιμοποιείτε το GcMAF και να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα

 • • 1. Κάνετε ηλιοθεραπεία όποτε μπορείτε. Παίρνετε τουλάχιστον 9000 IU (225 μικρογραμμάρια) βιταμίνης D3 ημερησίως. Σε μια εξέταση αίματος, θέλετε να στοχέψετε για ένα επίπεδο βιταμίνης D στα 60-80 ng/ml, που είναι περίπου 150 nmol/l (πολλαπλασιάστε επί 2,496). Οι συμμετέχοντές μας που πάνε καλά όλοι έχουν υψηλά επίπεδα βιταμίνης D (και ο ρυθμός μείωσης της μάζας του όγκου πέφτει καθώς πλησιάζει ο χειμώνας)
  • Το 80 τοις εκατό των καρκινοπαθών, ασθενών με ΣΧΚ/CFS και οροθετικών HIV ασθενών έχουν χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D (κάτω των 30ng/ml). H ηλιοθεραπεία μιας ημέρας σάς παρέχει 20.000 IU Βιταμίνης D. Αλλά το GcMAF χρειάζεται φυσιολογικά επίπεδα βιταμίνης D (40ng/ml+) για να λειτουργήσει πλήρως.
  • Εργαστηριακές δοκιμές έχουν δείξει ότι το GcMAF είναι 2,5 φορές πιο αποτελεσματικό με φυσιολογικά επίπεδα βιταμίνης D.
  • Μη σταματήσετε το GcMAF μέχρι η ναγαλάση σας να φτάσει κάτω από το 0,65, όταν το δικό σας GcMAF θα αναλάβει ξανά.
  • Αν επιθυμείτε να επιταχύνετε την ανάρρωσή σας, μπορείτε να:
  • 2. Κάνετε πολλή άσκηση, κατά προτίμηση με ηλιοφάνεια, και να αναπνέετε βαθειά. Αυτό βοηθάει να κυκλοφορεί το οξυγόνο, και οι ασθένειες δεν το αντέχουν.
  • 3. Πίνετε τουλάχιστον 4 πίντα (4/8 του γαλονιού) ή 2,5 λίτρα νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • 4. Υψηλή δοσολογία βιταμίνης C – 25.000 IU στη διάρκεια της ημέρας. Ακόμα καλύτερα δε, πείτε στο γιατρό σας να σας τη δίνει ενδοφλεβίως. Υπάρχουν συνεργιστικά αποτελέσματα με το GcMAF Ή μέχρι 10 γραμμάρια (10.000mg) ασκορβικό οξύ. (Παρενέργειες εμφανίζονται σε δοσολογία 50 γραμμαρίων ανά ημέρα.)
  • 5. Αποτοξίνωση: Γαλακτοποιημένη βιταμίνη Α, σελήνιο και βιταμίνη Ε. Αυτό είναι για το λυμφατικό σύστημα ώστε να απομακρύνει τα απόβλητα, και είναι σημαντικό. Οι Μη ανταποκρινόμενοι μπορούν να ανταποκρίνονται αν λαμβάνουν χλορέλα με λάδι από συκώτι βακαλάου που έχει τις σωστές αναλογίες βιταμινών Α έως D. Αυτό δεσμεύεται σε βαρέα μέταλλα και τα χυλώνει αποβάλλοντάς τα και επίσης προσφέρει απορρόφηση των μεταλλικών ιχνοστοιχείων που λείπουν.
  • 6. Η σωστή διατροφή είναι ζωτική. Να ελέγχετε το βαθμό σας PINI. Τρώτε πολλά λιπίδια, την τροφή του ανοσοποιητικού σας συστήματος (βλέπε παρακάτω)
  • 7. Διατηρείτε ένα αλκαλικό PH στο σώμα σας. Μια κουταλιά τσαγιού διττανθρακικής σόδας σε νερό μια φορά την ημέρα ή λαχανικά όπως πολτοποιημένα σπαράγγια και μπρόκολα.
  • 8. Κάποιο όφελος από διπλή δοσολογία. Μια γυναίκα έκανε 28 ενέσεις σε μια εβδομάδα και σημείωσε τεράστια πρόοδο. Δεν γνωρίζουμε κάποιο ανώτατο όριο για δοσολογία GcMAF. Ορισμένοι έχουν πάρει ένα ολόκληρο φιαλίδιο 8 δόσεων σε μια δόση και τα αποτελέσματα υπήρξαν πολύ θετικά. Αλλά σε περιπτώσεις Μ.Ε./ΧΣΚ- CFS, αυτισμού και νόσου Λάιμ, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με μια πολύ χαμηλή δόση 0,05ml.
  • 9. Το GcMAF αποδίδει καλύτερα σε παρουσία ολεϊκού οξέος. Πρόκειται για ένα λάδι Ωμέγα 9, με την καλύτερη πηγή να είναι το ελαιόλαδο.
  • 10. Πίνετε πράσινο τσάι. Δείτε αυτή την Έρευνα καρκινικών κυττάρων στο εργαστήριο.
  • 11. Κουρκουμίνη, συγκεκριμένα η τουρμερική, είναι πολύ χρήσιμη σε περιπτώσεις μελανώματος και καρκίνου του στήθους.
  • Σε καρκίνο, Αποφύγετε
  • Οι πέντε κύριες αιτίες του καρκίνου
  • Πάρα πολλή ζάχαρη, κακή διατροφή με έλλειψη σε αμινοξέα και ιχνοστοιχεία, έλλειψη βιταμίνης D, έλλειψη οξυγόνου και άσκησης, και σοβαρό στρες από σοκ.
  • Μείνετε μακριά από: ζάχαρη, η οποία τρέφει τον καρκίνο, υδατάνθρακες που μετατρέπονται σε σάκχαρα, και σπόρους φασόλια και πατάτες, τα οποία επίσης περιέχουν λεκτίνες που επιφέρουν τον καρκίνο και δηλητήρια – το σιτάρι είναι το χειρότερο. Αποφεύγετε το γάλα σόγιας το οποίο εμποδίζει την απορρόφηση μεταλλικών ιχνοστοιχείων.
  • Ορισμένα γλυκαντικά είναι επιβλαβή με άλλους τρόπους – η ασπαρτάμη μειώνει το επίπεδο του ανοσοποιητικού σας συστήματος, ακόμα και το Splenda είναι ένας χλωράνθρακας όπως το DDT – Βλέπε τη διεύθυνση http://www.wnho.net/splenda_chlorocarbon.htm.
  • Το καλύτερο φαίνεται να είναι το φυσικό φυτικό γλυκαντικό Stevia, στο οποίο προσθέτουν σχετικά αβλαβή μαλτοδεξτρίνη για τα σουπερμάρκετ. Το δεύτερο καλύτερο είναι η ζαχαρίνη.
  • Καρκίνος του στήθους
  • Αν κάνετε απονεύρωση, αφαιρέστε αυτό το δόντι. (Βλέπε το άρθρο)
  • Αποφεύγετε το μολυβδένιο, το οποίο κάνει τον καρκίνο του στήθους να αυξάνεται. Οι πιο πλούσιες πηγές μολυβδενίου είναι τα όσπρια, που συμπερλαμβάνουν φασόλια, μπιζέλια, φακές και φασόλια σόγιας. Ξηροί καρποί, λαχανικά με φύλλα, και σπόροι όπως βρώμη, σιτάρι και ρύζι επίσης περιέχουν άφθονες ποσότητες.
  • Και το κανονικό γάλα περιέχει οιστρογόνο, το οποίο αποτελεί παράγοντα αύξησης του καρκίνου της μήτρας, και για τον καρκίνο του στήθους αλλά πιο λίγο.
  • Καρκίνος σταδίου 4
  • Ένα ανοσοποιητικό σύστημα αναδομημένο με GcMAF είναι πολύ αποτελεσματικό στην εξάλειψη καρκίνων πρώτου και δευτέρου σταδίου.
  • Στο στάδιο 4 υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι τόσο πολύς ο καρκίνος στο σώμα που κατακλύζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Έτσι, θα πρέπει να το καταπολεμήσετε με ό,τι υπάρχει. Το GcMAF έχει πολλαπλές ενέργειες απευθείας σε καρκινικά κύτταρα, όπου η ημιζωή του είναι τρεις ημέρες. Ως διεγερτικό μακροφάγων η περίοδος ημιζωής του είναι 5 ημέρες (η ημιζωή των μακροφάγων είναι 6 ημέρες), έτσι το πλέον σημαντικό είναι ότι αυξάνετε σε τεράστιο βαθμό τη δοσολογία του GcMAF, και το βάζετε σε διάφορα μέρη του σώματος δυο φορές την εβδομάδα. Ενδοφλέβια είναι ο καλύτερος τρόπος.
  • Δεν λειτουργούν τα πάντα σε όλες τις περιπτώσεις, και κάποιο μπορεί να μην κάνει τίποτα για σας. Αλλά πρέπει να προσθέσετε: DCA (το οποίο προμηθεύουμε) Βιταμίνη B 17 (πυρήνες βερίκοκου), ψευδάργυρο, το μηχανισμό μεταφοράς της B17. Η διατροφή είναι το παν. Ζητήστε μας τις σκόνες Tallberg. Ζητήστε να έλθετε στα εσωτερικά μας μαθήματα ευζωίας στη Γερμανία όπου σας διδάσκουμε πώς να νικήσετε τον καρκίνο και εγγυόμαστε την επιτυχία, στο βαθμό που σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας αν αποτύχετε. Αν μπορείτε να περπατήσετε, και έχετε περισσότερο από τρεις μήνες ζωής, σας περιμένουμε να πετύχετε.
  • Αν μπορείτε μέσω χειρουργείου να μειώσετε τη μάζα του όγκου, κάντε το, αλλά βεβαιωθείτε ότι είστε σε αγωγή με GcMAF για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες πριν από την εγχείριση, έτσι ώστε το αναδομημένο ανοσοποιητικό σας σύστημα να μπορεί να προλάβει δευτερεύουσες εστίες προκαλούμενες από καρκινικά κύτταρα που απελευθερώνονται από το χειρουργείο και εγκαθίστανται αλλού. Και μετά διατηρήστε το GcMAF ψηλά για 8 εβδομάδες αφού η ναγαλάση σας πρώτα πέσει κάτω από το 0,65.
  • Μυελική Εγκεφαλομυελίτις/ Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης:ME/CFS
  • Κοιτάζουμε στα πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα της βρωμελαίνης και της παπαιίνης για να δούμε αν αφαιρούν βιοφίλμ από ιούς έτσι ώστε το αναδομημένο ανοσοποιητικό σύστημα να μπορεί να επιτεθεί. Το LDN μπορεί να μπλοκάρει το αποτέλεσμα του GcMAF.

Το GcMAF είναι αποτελεσματικό στην αποκατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος, και άρα εναντίων ιογενών νοσημάτων. Οι περισσότεροι άνθρωποι εκπλήσσονται που η ένεση με το GcMAF δεν είναι τίποτα. Μπορεί να αποθηκεύεται κατεψυγμένη σε καταψύκτη στους περίπου -20 όπου θα διαρκέσει σχεδόν 10 χρόνια. Μην καταψύξετε ξανά. Μετά,την πρώτη χρήση, αποθηκεύετε στους + 4 βαθμούς C,, δηλ. σε θερμοκρασία ψυγείου σε κουζίνα, για 8 εβδομάδες.

Έκαστο φιαλίδιο του GcMAF περιέχει 2,2 ml, αρκετό για 8 ενέσεις των 0,25ml έκαστη, μια ένεση την εβδομάδα. Μια σειρά για καρκίνο πρώτου/ δευτέρου σταδίου είναι τυπικά 32 εβδομάδες, τέταρτου σταδίου 48/75 εβδομάδες. (Αν διπλασιάσετε τη δοσολογία, να παίρνετε μια πλήρη ένεση κάθε 3,5 ημέρες.) Τα αυτιστικά παιδιά πρέπει να ξεκινάνε με 0,05ml.

Αγοράστε μια σακούλα των 10 x 0,3ml (ένα τρίτο του κυβικού χιλιοστού) σύριγγες ινσουλίνης. (1,0ml εξακολουθεί να είναι κατάλληλο) από κεντρικό φαρμακείο σε τιμή περίπου €2,50. Οι διαβητικοί χρησιμοποιούν αυτές τις βελόνες για να κάνουν οι ίδιοι τις ενέσεις τους, και είναι αρκετά συνηθισμένες.

Η ένεση είναι συνήθως ΕΜ (ενδομυϊκή ή μέσα σε μύ,) και το πιο εύκολο σημείο είναι μέσα στον δικέφαλο μυ στην κορυφή του χεριού σας, μεταξύ του ώμου και του αγκώνα σας. Να ΜΗΝ κάνετε ένεση μέσα σε λίπος – θα κινείται αργά. Η ενδοφλέβια (Ε/Φ) ένεση θα εγγυηθεί την άφιξή του στην κυκλοφορία του αίματος, αλλά πρέπει να γίνεται μόνο από ιατρό.

GcMAF-1

Αρχικά αποσυσκευάστε και συναρμολογήστε τη βελόνα. δηλ. πιέστε τη βελόνα πάνω στη σύριγγα. μπορεί να χρειαστεί μια δεξιόστροφη περιστροφή.

Εξασφαλίστε ότι το έμβολο είναι πιεσμένο κάτω μέσα στη σύριγγα στο κάτω σημείο,

Ανακινήστε απαλά το φιαλίδιο, αλλά ποτέ μην αφαιρέσετε την ελαστική σφράγιση στην κορυφή.

Πιέστε τη σύριγγα μέχρι η βελόνα να περάσει μόλις το λάστιχο. περιστρέψτε το φιαλίδιο και τη βελόνα έτσι ώστε το φιαλίδιο να είναι ανάποδα με τη βελόνα αποκάτω του, με το άκρο της βελόνας να είναι βυθισμένο εντελώς στο GcMAF.

Κρατώντας τη σύριγγα, τραβήξτε το έμβολο πίσω τουλάχιστον έως το σημείο 0,3 στη σύριγγα; το GcMAF τώρα θα είναι στη βελόνα. αλλά αν υπάρχει αέρας στη σύριγγα αφαιρέστε τον έτσι:

 

GcMAF-3GcMAF-2

 

Διατηρώντας τη σύριγγα μέσα στο φιαλίδιο, με το φιαλίδιο ακόμα ανάποδα, έτσι ώστε να μην σπαταλήσετε οποιαδήποτε ποσότητα του GcMAF, πιέστε το έμβολο πίσω μέσα στο φιαλίδιο έως το σημείο 0,25. όλος ο αέρας πρέπει να έχει φύγει. Εάν όχι, επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να την μάθετε καλά, και να έχετε 0,25 ml χωρίς αέρα.

Μετά τραβήξτε ολόκληρη τη σύριγγα έξω από το φιαλίδιο.

Μπορείτε να επαλείψετε το δέρμα σας εκεί όπου σκοπεύετε να κάνετε ένεση με ένα αντισηπτικό επίθεμα. αν είστε αλλεργικοί σε αντισηπτικά τότε μπορεί να μην το θέλετε. Αλλά το δέρμα σας πρέπει να είναι καθαρό.

GcMAF-4

Το πιο εύκολο είναι να κάνετε την ένεση σε μια γωνία 45 μοιρών προς το δέρμα σας, δηλ., με κλίση. Μπορεί να σας προκαλέσει έκπληξη το πόσο ανώδυνο είναι αυτό. Πιέστε τη βελόνα μέσα μέχρι να εξαφανιστούν περίπου τα τρία τέταρτα αυτής, και μετά πιέστε αργά το έμβολο έως το τέλος της διαδρομής του. Όταν είστε σίγουροι ότι το έμβολο είναι τελείως μέσα, τραβήξτε έξω τη σύριγγα.

Αυτό είναι. Αφαιρέστε τη βελόνα από τη σύριγγα, τοποθετήστε την στην πλαστική της θήκη, και πετάξτε την.

Το προϊόν μας GcMAF είναι πλήρως δοκιμασμένο (με χημικές αναλύσεις). Δεν θα υπάρξει πρήξιμο στο σημείο της ένεσης, επειδή δεν υπάρχουν βακτηρίδια σ’ αυτό. Δεν θα έχετε πονοκεφάλους επειδή πρόκειται για το αυθεντικό προϊόν GcMAF. δείτε τις “Παρενέργειες” αριστερά στη πρώτη σελίδα της διεύθυνσης gcmaf.eu για τις παρενέργειες που θα έχετε.

Μπορεί να νιώσετε κόπωση εντός 2-4 ωρών από την ένεση σαν να αντιστέκεστε στη γρίπη. Αυτό είναι το ανοσοποιητικό σας σύστημα που ξυπνάει. Αν το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι χαμηλά, μπορεί να χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να φτάσει σε αυτό το στάδιο. Ορισμένοι δεν αισθάνονται ποτέ την κόπωση.

Στο 0,3 τοις εκατό των περιπτώσεων το GcMAF προκαλεί στο ανοσοποιητικό σας σύστημα την υπερπαραγωγή ισταμίνης. αν έχετε τα συμπτώματα αγοράστε κάποιο αντιισταμινικό από οποιοδήποτε φαρμακείο (είναι μια θεραπεία για την αλλεργική ρινίτιδα).

Το GcMAF χρειάζεται φυσιολογικά επίπεδα βιταμίνης D για να λειτουργήσει πλήρως. να παίρνετε τουλάχιστον 6000 IU ημερησίως. Η βιταμίνη C σε μεγάλες ποσότητες βοηθάει. Να κάνετε τη διατροφή του ανθρώπου των σπηλαίων: κρέας, ψάρι, λαχανικά και φρούτα. Όχι ζάχαρη, σπόροι, φασόλια ή πατάτες.

Αν μπορείτε, αποφύγετε φάρμακα που μπλοκάρουν ή καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα (π.χ. χημειοθεραπεία, στεροειδή). Ελέγξτε τη διεύθυνση http://GcMAF.eu για πλήρη κατάλογο.

Να θυμάστε, μην καταψύξετε το GcMAF εκτός και αν δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε για τουλάχιστον μερικές εβδομάδες.

Δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να αποφεύγετε όταν κάνετε αγωγή με το GcMAF.

Παγκοσμίως υπάρχουν έξι δισεκατομμύρια υγιείς άνθρωποι με το GcMAF μέσα τους, και μπορείτε με το δικό μας GcMAF να παίρνετε οτιδήποτε μπορούν να πάρουν κι εκείνοι. Έτσι δεν γνωρίζουμε για οποιεσδήποτε αντενδείξεις για το ίδιο το GcMAF.

Αλλά υπάρχουν αντενδείξεις για το ανοσοποιητικό σας σύστημα, το οποίο προσπαθείτε να αναδομήσετε. Γενικά, μην παίρνετε φάρμακα εκτός αν πρέπει να το κάνετε.

Έτσι, για χάρη του ανοσοποιητικού σας συστήματος

Πρέπει να συνεχίσετε με οποιαδήποτε συμπληρώματα που βοηθούν το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Το αντιισταμινικό είναι εντάξει.

Ωστόσο, προσπαθήστε να αποφεύγετε οτιδήποτε καταστέλλει το ανοσοποιητικό σας σύστημα (αλλιώς μπορεί να μηδενίσετε τα καλά αποτελέσματα του GcMAF:)

Το LDN φαίνεται να σταματάει τη δράση του GcMAF.

Η εξωτερικά χορηγούμενη ηπαρίνη (χρησιμοποιείται για να σταματά θρόμβους αίματος) μπορεί να μπλοκάρει τελείως το GcMAF.

Η ασπαρτάμη –το πασίγνωστο γλυκαντικό – μπορεί να αλληλεπιδράσει αρνητικά με την εντερική σας μικροχλωρίδα και να μειώσει τις ανοσολογικές σας άμυνες

Όλα τα είδη των Κορτικοστεροειδών (Prednisolon, Prednisone, Betapred, Solu-Cortef, Solu-Medrol κλπ). Έτσι να αποφεύγετε την Κορτιζόνη και τα στεροειδή αν είναι δυνατό.

Τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα πρέπει να αποφεύγονται. (NSAID/ΜΣΑΦΦ όπως Ιμπιουπροφέν, Δικλοφενάκ, Ασπιρίνη Σελεμπρέξ κλπ πρέπει να λαμβάνονται με μέτρο.)

Κυτταροτοξικά φάρμακα ή χημειοθεραπεία (Κυκλοφωσφαμίδη (Sendoxan) Ετοποσίδη (Vepesid) Metotrexat, Taxotere, Taxol, Navelbine κλπ κλπ) αν και υπάρχουν κάποια στοιχεία ότι το GcMAF μπορεί να μειώσει τις παρενέργειες και τη βλάβη που προκαλούν αυτά τα δηλητήρια.

Θεραπεία με ακτινοβολίες.

Ανάλογα της μορφίνης, (Morfin, Tramadole, kodeine, Fentanylplasters, Oxynorm, Oxycodon κλπ). Παίρνετε αντί αυτών μπιουπρενοφίνη.

Ο καθηγητής Yamamoto προειδοποιεί επίσης κατά των βήτα αναστολέων (seloken, Selo-Zok κλπ)

Τα φάρμακα Carrageenan (Chocomel) μπορούν να μπλοκάρουν τη μακροφαγική (gcMAF) δραστηριότητα. Γνωστά επίσης ως E407 ή E407a.

Να θυμάστε, στους άντρες, η υψηλή κορτιζόλη θα προκαλέσει στον άνδρα απώλεια της τεστοστερόνης του στην πορεία επειδή η κορτιζόλη θα μπλοκάρει την τεστοστερόνη από τη λειτουργία της στα σημεία του κυτταρικού υποδοχέα. Ένας άνδρας θα χάσει την σεξουαλική του επιθυμία και θα γίνει κατά 15 κιλά υπέρβαρος. Θα έχει συχνά υψηλή χοληστερόλη και υψηλά τριγλυκερίδια. Είναι η τέλεια κατάσταση για μια καρδιακή προσβολή.

Τροφή για το ανοσοποιητικό σας σύστημα (και το νευρολογικό σας σύστημα)

Ο Δρ Tomas Tallberg MD, επικεφαλής του Ινστιτούτου Βιοανοσοθεραπείας του Ελσίνκι, έχει δημοσιεύσει πολλές ερευνητικές εργασίες τα τελευταία 40 χρόνια, οι οποίες αναφέρουν ότι χρειάζονται λιπίδια για την αναδόμηση του ανοσοποιητικού σας συστήματος και κεντρικού νευρικού σας συστήματος όπου ο ασθενής έχει καρκίνο ή αυτισμό.

Δηλώνει ότι είναι απίθανο να επανέλθετε αν κάνετε διατροφή με γρήγορα φαγητά, διατροφές χορτοφαγικές ή λαχανικών, ή επεξεργασμένα τρόφιμα.

Το ανοσοποιητικό και το νευρικό σας σύστημα χρειάζεται να τρέφονται με τα σωστά αμινοξέα, μεταλλικά ιχνοστοιχεία και λιπίδια αν πρόκειται να τα αναδομήσει το GcMAF:

Χρειάζεστε την αυθεντική διατροφή του ανθρώπου των σπηλαίων χωρίς κόκκινο κρέας ή φρούτα, δηλ. λευκό κρέας, ψάρι, λαχανικά, και τα λιπίδια που παρέχονται από βούτυρο, κρέμα, συκώτι κοτόπουλου, σολομό, ξηρούς καρπούς, γάλα καρύδας, εντόσθια. (Δυστυχώς το ταχύτερο μέρος λήψης λιπιδίων είναι σε κονσέρβα (χωρίς πρίον) με χοιρινό μυαλό! Μετατρέψτε σε ένα κοκτέιλ Πίνα Κολάντα παρακάτω.)

Αναμένουμε να έχουμε σύντομα ειδικές σκόνες που περιέχουν τα σωστά αμινοξέα και μεταλλικά ιχνοστοιχεία για τις 6 ομάδες καρκίνου.

Συνταγή νευροτροφής – γεύση κοκτέιλ πίνα κολάντα

Ανακατέψτε σε ένα μπλέντερ:
220gm (μισή λίβρα) μυαλά χοιριδίου, κατά προτίμηση σε κονσέρβα.
Ένα ολόκληρο πορτοκάλι χωρίς κουκούτσια
2 μπανάνες,
το χυμό ενός μοσχολέμονου (λάιμ),
2-3 κουταλιές μαρμελάδας πορτοκάλι
200ml γάλα καρύδας
100ml βανίλια
20 ml ρούμι λικέρ Μάλιμπου
20ml λικέρ Κουαντρό

 

Ο βασιλικός πολτός σταματά τους μακροφάγους από την κατασκευή κυτοκινών

 

Σημείωση του συντάκτη: Οι προ-φλεγμονώδεις κυτοκίνες ως αποτέλεσμα ανοσοποιητικής ενεργοποίησης μπορεί να προκαλέσουν κόπωση και απώλεια βάρους. Η μελέτη που περιγράφεται παρακάτω δείχνει ότι ο Βασιλικός Πολτός μπορεί να αντιδράσει σε αυτά τα αποτελέσματα και να συμβάλει στη ποιότητα της ζωής σας. Ο βασιλικός πολτός εμποδίζει την παραγωγή προ-φλεγμονωδών κυτοκινών από ενεργοποιημένους μακροφάφους.


Στη μελέτη αυτή έχουμε εξετάσει τις αντιφλεγμονώδεις δράσεις του βασιλικού πολτού (ΒΠ) σε επίπεδο κυτοκίνης. Όταν προστέθηκαν υπερκείμενα αιωρήματα ΒΠ σε μια καλλιέργεια περιτοναιϊκών μακροφάγων ποντικιού διεγερμένων με λιποσακχαρίδη και γάμμα-IFN, η παραγωγή προ-φλεγμονωδών κυτοκινών, όπως TNF-άλφα, IL-6, και IL-1, εμποδίστηκε αποτελεσματικά με τρόπο εξαρτημένο από τη δοσολογία χωρίς να υπάρχουν κυτοτοξικά αποτελέσματα στους μακροφάγους. Αυτό υποδεικνύει ότι ο ΒΠ περιέχει παράγοντα(ες) υπεύθυνο (-ους) για την καταστολή έκκρισης προ-φλεγμονώδους κυτοκίνης. Ονομάσαμε τον παράγοντα για μέλισσες αντιφλεγμονώδη παράγοντα προερχόμενο από ΒΠ (HBRJ-AIF), και ερευνήσαμε περαιτέρω τις μοριακές του πτυχές. Μελέτη φραγματοποίησης μεγέθους έδειξε ότι το HBRJ-AIF έχει σύνθεση από ουσίες χαμηλών ( 30 kDa) μοριακών βαρών, με το πρώτο να αποτελεί το κύριο συστατικό. Η χρωματογραφική ανάλυση έδειξε ότι το MRJP3 είναι ένας υποψήφιος για το HBRJ-AIF με υψηλά μοριακά βάρη. Έτσι, τα αποτελέσματά μας υποδεικνύουν ότι ο ΒΠ έχει αντιφλεγμονώδεις δράσεις μέσω της πρόληψης της παραγωγής προφλεγμονώδους κυτοκίνης από ενεργοποιημένους μακροφάγους.

Πηγή: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14745176

 

Καταστολή αλλεργικών αντιδράσεων με βασιλικό πολτό σε σχέση με την αποκατάσταση της λειτουργίας μακροφάγου και τη βελτίωση κυτταρολογικών αποκρίσεων των Th1/Th2

 

Hideki Oka, , a, Yutaka Emoria, Naomi Kobayashia, Yoshiro Hayashia και Kikuo Nomotob

Τα αποτελέσματα αυτά έδειξαν ότι ο ΒΠ κατέστειλε παραγωγή ειδική σε αντιγόνο Ig E και απελευθέρωση ισταμίνης από ιστιοκύτταρα σε σχέση με την αποκατάσταση λειτουργίας μακροφάγου και τη βελτίωση κυτταρολογικών αποκρίσεων των Th1/Th2 σε ποντίκια DNP-KLH.

 • Αν είστε ασθενής σε αγωγή με GcMAF, παρακαλούμε να επισκέπτεσθε αυτό τον ιστότοπο τακτικά για καινούργια ενημέρωση.
 • Παρακαλούμε σημειώστε ότι είμαστε επιστήμονες βιοϊατρικής βιομηχανικής παραγωγής, όχι ιατροί και αν οποιαδήποτε στιγμή αισθανθείτε ότι θέλετε να διακόψετε το Gc MAF ή να δείτε έναν ιατρό, παρακαλούμε να το κάνετε. ΔΕΝ σας προτείνουμε να εγκαταλείψετε οποιαδήποτε αγωγή που θα σας σώσει τη ζωή. Αν ακολουθείτε εντατική φαρμακευτική αγωγή, να συμβουλεύεστε πάντα τον ειδικό σας και να ζητάτε εκθέσεις προόδου πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στο καθεστώς της θεραπείας σας.
© 2013 GcMAF.se - GcMAF All Rights Reserved | Site built by STRATAGEMdesign
go to top