Contact us
    Office Hours: 8:30am - 5:30pm (GMT)

Πώς λειτουργεί το GcMAF

Προ-κλινικές δοκιμές και αυτό που έχουμε μάθει

Σε ένα υγιές άτομο το GcMAF ενεργεί ως “προϊστάμενος” του ανοσοποιητικού του συστήματος. Αλλά οι ιοί και τα κακοήθη κύτταρα όπως ο καρκίνος στέλνουν ένα ένζυμο ονομαζόμενο Ναγκαλάση που εμποδίζει την παραγωγή του GcMAF: αυτό εξουδετερώνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Έτσι οι ασθένειες γίνονται χρόνιες, και τα καρκινικά κύτταρα αυξάνονται ανεξέλεγκτα.

Σε τρεις εβδομάδες μιας δόσης GcMAF την εβδομάδα, το ανοσοποιητικό σας σύστημα επανέρχεται στο παραπάνω φυσιολογικό επίπεδο δύναμης. Χρειάζεστε μια δόση την εβδομάδα για 24 εβδομάδες τυπικά για πολλές ασθένειες και πρώιμους καρκίνους, και ένα χρόνο για καρκίνους μεταγενέστερου σταδίου.

Η χορήγηση μιας εβδομάδας GcMAF μοιάζει με μια μικρή σταγόνα. Είναι απόλυτα αποστειρωμένη, και η πλέον ηθική αγωγή για τους γιατρούς.

 

Εμείς εξαγάγουμε και απομονώνουμε μόρια GcMAF, και το δικό μας GcMAF έχει υποστεί εκατοντάδες εργαστηριακά πειράματα σε πανεπιστήμια, εργαστήρια και κλινικές και υπήρξε αντικείμενο 11 ανεξάρτητων επιστημονικών ερευνητικών εργασιών.

Το GcMAF είναι λοιπόν μια θεραπεία αντικατάστασης για όσους δεν μπορούν να παράγουν δικό τους. Η λήψη GcMAF αντικαθιστά το τμήμα του ανοσοποιητικού συστήματος που λείπει, και επίσης δρα ως το εσωτερικό φάρμακο το ίδιου του σώματος.

Το Συνέδριο του GcMAF το 2013 έδειξε ότι το GcMAF είναι πολύ πιο ισχυρό μόριο από ό,τι νομίζαμε, αμφότερα από επιστημονική άποψη και από ιατρικά αποτελέσματα. Σε καρκίνο σταδίου 4, ορισμένοι ιατροί που επιλέγουν στις σωστές συμπληρωματικές θεραπείες, όπως αυτές που αναφέρονται στις “Θεραπευτικές Στρατηγικές” μας, σώζουν κάθε ασθενή. Είχαμε πλήρη επιτυχία με πολλούς κοινούς καρκίνους συμπεριλαμβανομένων του προστάτη, πνεύμονα και στήθους, και λίγη επίσης με τη λευχαιμία και το μελάνωμα.

Το ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να εξαλείφει την χρόνια φλεγμονή, βακτηριακές και ιογενείς λοιμώξεις, και το GcMAF μας υπήρξε πετυχημένο εδώ, και με τον Αυτισμό, Χρόνιο Έρπητα, Χρόνια Ακμή, Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης/CFS, ασθένεια του Λάιμ (Βορρελίωση), Ινομυαλγία, νόσο LMBBS, Οστεοπόρωση, και διάφορους τύπους Ανοσοποιητικής δυσλειτουργίας συμπεριλαμβανομένων των αλλεργιών. Η έρευνα δείχνει ότι το GcMAF μπορεί να αναστρέψει το ΣΕΑΑ-Έιντς (HIV), Πάρκινσον, και να εμποδίσει την επιδείνωση σε Μυϊκή Δυστροφία και Σκλήρυνση κατά πλάκας (ALS), και στο ρόλο του ως ρυθμιστής του ανοσοποιητικού συστήματος, μπορεί να αναστρέψει νοσήματα που επιτίθενται στο ανοσοποιητικό σύστημα όπως ο Λύκος και η Αρθρίτιδα. Η δριμεία κίρρωση του ήπατος χρειάζεται 15 μήνες ή περισσότερο. Συχνά είναι αποτελεσματικό σε σοβαρή κατάθλιψη. Μπορούμε επίσης να σώσουμε περιπτώσεις σταδίου τέσσερα, αλλά συνήθως όταν βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση, και γι’ αυτόν το λόγο πραγματοποιούμε τα εσωτερικά Μαθήματα Ευζωίας στην Ελβετία, έτσι εάν έχουν τρεις ή τέσσερις μήνες ζωής, δεν χρειάζεται να χαθεί κανένας.

Οι κλινικές, ιατροί και όσοι έχουν διαγνωστεί με οποιαδήποτε από αυτές τις ασθένειες, και που έχουν κάνει δική τους έρευνα για το GcMAF, καλούνται να ανταποκριθούν. Θέλουμε ένα αντίγραφο διαγνωστικών πληροφοριών και επικαιροποιημένες εκθέσεις από ιατρό κατά τη διάρκεια και μετά τις θεραπείες, για να βοηθήσουν να δημιουργηθεί η βάση ότι το GcMAF είναι αποδοτικό για διάφορες ασθένειες, πράγμα που θα βοηθήσει στη διάθεσή του στο κοινό. Οι συμμετέχοντες μπορούν να περάσουν οποιαδήποτε στιγμή.

Είμαστε ο κύριος προμηθευτής για ερευνητικά πανεπιστήμια, 300 κλινικές και ιατρούς, με 4.000 συμμετέχοντες, και είμαστε οι μόνοι που κάνουν τεστ για δραστηριότητα, πράγμα που μπορεί να γίνει αξιόπιστα μόνο με χημικές αναλύσεις σειράς ζωντανών κυττάρων όπως αυτή στην αρχική μας σελίδα, η οποία είναι ένα βίντεο αργής κίνησης της 8ης σειράς αναλύσεων που κάνουμε στο εργαστήριό μας – το GcMAF μας ενεργοποιεί μακροφάγους παράγοντες που τρώνε τα καρκινικά κύτταρα. Είμαστε πιθανώς οι μόνοι άνθρωποι στον κόσμο με αυτή την τεχνολογία.

Κάντε κλικ στο “Ποιότητα: Βίντεο:” καρκινικά κύτταρα που έχουν επανέλθει σε υγιή κύτταρα” για να δείτε τι συμβαίνει στα καρκινικά κύτταρα όταν προστίθεται το GcMAF χωρίς μακροφάγους. Αυτό και πάλι αποτελεί παγκόσμια πρωτιά, και πάλι έχει γίνει στο εργαστήριό μας.

Η ερευνητική μας εργασία για τα αποτελέσματά μας δημοσιεύτηκε ταυτόχρονα την 1η Φεβρουαρίου στο 5ο Ανοσοθεραπευτικό Συνέδριο στο Σαν Ντιέγκο Καλιφόρνια, και στο Συνέδριο PMTC στο Πανεπιστήμιο της Σαρίγια, ΗΑΕ.

Υποσχεθήκαμε ακόμα έξι επιστημονικές ερευνητικές εργασίες στη διάρκεια του 2013. η πρώτη από αυτές, σχετική με την ιστολογία του GcMAF που καταστρέφει καρκινικά κύτταρα του στήθους και του εγκεφάλου, έγινε δεκτή από το Συνέδριο Ανοσοθεραπείας και Ανοσο- παρακολούθησης στην Κρακοβία, Πολωνία, 22-24 Απριλίου. Αλλά στην ουσία είχαμε γράψει 12 τους πρώτους έξι μήνες του 2013. Και οι 12 έχουν ελεγχθεί από ομολόγους και γίνει αποδεκτές για δημοσίευση σε συνέδρια Ανοσολογίας ή σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά.

Οι πλειάδα των επιστημόνων που έχουν δημοσιεύσει εργασίες για δοκιμές του GcMAF επέλεξαν αυτούς που ήταν στα πρώιμα στάδια του καρκίνου και Έιντς (HIV), και ανάφεραν σχεδόν 100 τοις εκατό επιτυχία, χωρίς καμία υποτροπή μετά από πολλά χρόνια. Δεν αποπειράθηκαν να κάνουν δοκιμές σε άτομα με μεγάλους όγκους.

Οι δοκιμές μας είναι πολύ διαφορετικές: πολλοί άνθρωποι είναι άνω των 50, ορισμένοι πάνω από 80, με προχωρημένους και τελευταίου σταδίου καρκίνους, με σημαντική μάζα όγκων.

Το GcMAF μας φαίνεται ότι επιτυγχάνει στην αναδόμηση του ανοσοποιητικού συστήματος σε περίπου τρεις εβδομάδες στη μεγάλη πλειοψηφία – πιθανώς πάνω από το 80%. Να θυμάστε ότι η μισή διάρκεια ζωής του GcMAF είναι μόνο μια εβδομάδα – πρέπει να εξακολουθείτε να το παίρνετε μέχρι να φύγει η ασθένειά σας, ή μέχρι να ξανασταματήσει να λειτουργεί το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Σε ανταποκριτές (γύρω στο 80%) η ναγαλάση κατέρχεται με ρυθμό 10-40% κάθε 8 εβδομάδες.

Πρέπει να δώσετε στο ανοσοποιητικό σας σύστημα 8 εβδομάδες για χρόνιο έρπητα/ακμή. Αφήστε να περάσουν 24 εβδομάδες και περισσότερο με το GcMAF για: Αυτισμό (85% βελτίωση, 15% εξάλειψη), CFS (60% εξάλειψη), Έιντς/HIV, Λάιμ (8% ανταποκρίνονται, οι περισσότεροι φαίνεται να διαθέτουν το γονίδιο VDR μπλοκαρισμένο και οι ιοί κρύβονται με βιοφίλμ) και καρκίνο σταδίου 1 έως 2, (80% ανταπόκριση). Σε καρκίνο τελευταίου σταδίου, αν ακολουθήσετε τις “Θεραπευτικές στρατηγικές” πάλι διαθέτει 80% ανταποκρινόμενους, αλλά χρειάζεται ένας χρόνος έως 18 μήνες για να υπάρξει απελευθέρωση από τον καρκίνο. Να θυμάστε ότι ο καθένας ανταποκρίνεται διαφορετικά. Δεν μπορούμε να πούμε πώς θα ανταποκριθείτε εσείς.

Όσο πιο μικρής σημασίας είναι η ασθένεια, τόσο πιο εύκολο είναι για το GcMAF και για το ανοσοποιητικό σας σύστημα να την εξαλείψει. Το GcMAF χρειάζεται φυσιολογικά επίπεδα βιταμίνης D για να λειτουργήσει ισχυρά. Αλλά ακόμα και σε χαμηλού επιπέδου ανταποκρίσεις, το GcMAF συνήθως φαίνεται να σταματά την προέλαση του καρκίνου.

Έχουμε αποδείξει ενδεχομένως ότι το GcMAF μπορεί να λειτουργήσει για άτομα μέχρι την ηλικία των 90 ετών, με καρκίνο τελικού σταδίου 4, και μπορεί να καταστρέψει μεγάλη μάζα όγκου. Βλέπε “Ασθενείς στο GcMAF” αριστερά.

Αν σας έχουν πάρει αίμα για μετρήσεις μονοκυττάρων, σχετικούς παράγοντες επισήμανσης και επίπεδα βιταμίνης D, και πάλι για μια δοκιμή ναγαλάσης στην αρχή, κανονικά θα δείτε στην επόμενη εξέτασή σας μετά από τρεις εβδομάδες, ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα βρίσκεται ξανά σε πλήρη ισχύ, και μετά από 8 εβδομάδες η σημαντική πτώση ναγαλάσης θα δείξει ότι η ασθένεια αρχίζει να ξαγκιστρώνεται. Μη σταματήσετε το GcMAF μέχρι η ναγαλάση σας να φτάσει κάτω από τα 0.65 nmol/min/mg, όταν χάσει την ικανότητα να εμποδίζει το σώμα σας να παράγει το δικό σας GcMAF, και μετά πλέον δεν χρειάζεστε το δικό μας.

Τα αυτιστικά παιδιά μπορούν να βελτιωθούν σε πέντε εβδομάδες με σημαντική βελτίωση στις 8 εβδομάδες. Βλέπε τις “Εμπειρίες συμμετεχόντων” αριστερά. Αλλά ο καθένας είναι διαφορετικός.

Η ομορφιά της χρήσης του δικού σας ανοσοποιητικού συστήματος για επίθεση σε ασθένεια ή σε καρκίνο είναι ότι θυμάται πώς να τα νικάει για όλη την υπόλοιπη ζωή σας: δεν επανέρχεται. Και σε αντίθεση με τη χημειοθεραπεία, οι παρενέργειες είναι μηδαμινής σημασίας.

Ο μόνος τρόπος που μπορείτε να πείτε αν το GcMAF είναι αυθεντικό και ενεργό είναι να γίνει δοκιμή σε ζωντανά κύτταρα σε εργαστήριο. Βλέπε τις “Δοκιμές του GcMAF μας” πάνω αριστερά. Για να ανακεφαλαιώσουμε:

Τοποθετούμε ζωντανά κύτταρα μακροφάγους και καρκινικά κύτταρα του στήθους MCF7 μαζί. δεν γίνεται τίποτα. Μετά προσθέτουμε GcMAF. σε 72 ώρες τα μακροφάγα κύτταρα τρώνε όλα τα καρκινικά κύτταρα MCF7. Κατόπιν βάζουμε μόνο το GcMAF και το MCF7 μαζί, και το GcMAF μετατρέπει τα καρκινικά κύτταρα ξανά σε υγιή κύτταρα.

Έχουμε GcMAF διαθέσιμο για κλινικές δοκιμές. Βλέπε το “Αγορά του GcMAF εδώ,” πάνω αριστερά.

Πρέπει να διαβάσετε τουλάχιστον όλο το “Αγορά του GcMAF εδώ” και “Θεραπευτικές στρατηγικές” αριστερά αν θέλετε να φτάσετε λίγο πιο μακριά. Και πρέπει να είστε έτοιμοι να μας παρέχετε ανατροφοδότηση.

Αν έχετε ερωτήματα, κάντε κλικ στην “Επικοινωνία” στο πάνω μέρος για να μας στείλετε ένα email, ή τηλεφωνήστε στον υπεύθυνο της επικοινωνίας μας David Noakes στον αριθμό +44 7781 411 737 από 10:30πμ έως 10μμ UTC/GMT.

 

© 2013 GcMAF.se - GcMAF All Rights Reserved | Site built by STRATAGEMdesign
go to top